Selecteer een pagina

Werken bij MB Koeltechniek

MB Koeltechniek is een specialist op het gebied van commerciële en industriële koeling AGF producten. Met een enthousiast team ontwikkelen wij maatwerk producten voor iedere situatie, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn een groeiende onderneming en zoeken voor onze nationale en internationale projecten collega’s voor onderstaande functies:

Calculator / Werkvoorbereider

Om de groei van MB Koeltechniek b.v. verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een enthousiaste en kundig Medewerker Bedrijfsbureau. MB Koeltechniek bv is specialist in het ontwerpen, het leveren, het installeren en het onderhouden van koeltechnische installaties. Onze klanten bevinden zich o.a. in de agrarische sector, binnen de fruitbewaring en in de voedingsmiddelenindustrie, zowel in Nederland als ook daar buiten.

 

WAT ZIJN JE TAKEN?

De Medewerker Bedrijfsbureau verzorgt:

 • Het opzetten van een pre-engineering ten gunste van de uit te werken calculaties;
 • Het opstellen van calculaties voor de ontvangen project aanvragen;
 • Het ondersteunen in werkvoorbereiding in de vorm van het uitwerken van opdrachten;
 • Het eventueel telefonisch ondersteunen bij eerste lijns-storingen;

 

WELKE FUNCTIE EISEN ZIJN ER?

De Medewerker Bedrijfsbureau die wij zoeken:

 • Heeft relevante kennis van elektrotechniek of koeltechniek;
 • Werkt bij voorkeur al in de koeltechnische installatiebranche;
 • Heeft gedegen kennis van elektrotechnische installaties;
 • Heeft bij voorkeur ook al een basis kennis van koelsystemen;
 • Heeft eventueel enige affiniteit met natuurlijke koudemiddelen (pre);
 • Heeft minimaal een technische MBO-opleiding genoten, eventueelaangevuld met relevante opleidingen binnen het vakgebied E en KT;
 • Is in het bezit van rijbewijs B;
 • Woont bij voorkeur in de regio;

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

MB Koeltechniek b.v. biedt jou:

 • Een uitdagende en veelzijdige functie in een specialistische organisatie met volop opleidings-/en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen binnen een collegiale omgeving;
 • De kans om te werken met hoogwaardige installatie oplossingen op het gebied van (industriële) koeltechniek in een enerverende en steeds veranderende markt;
 • Een marktconform salaris, 13 ATV-dagen en 25 vakantiedagen;

 

BEDRIJFSPROFIEL

MB Koeltechniek b.v. maakt als zelfstandig bedrijf deel uit van de Omnivent Groep.  Deels verzorgen wij de koeltechnische ondersteuning voor de specifieke Omnivent bewaaroplossingen voor met name de agrarische markt. Daarnaast zijn wij volledig zelfstandig opererend op andere marktsegmenten binnen de gekoelde bewaring van AGF, vlees-, vis- en voedingsmiddelen-industrie.  Daarvoor bieden wij in eigen huis ontworpen en grotendeels intern geassembleerde koel -/ elektra en plc-besturingsystemen.

 

Om de groei van deze succesformule verder te kunnen ontwikkelen, verhuizen wij

per 01 januari 2019 naar een groter en efficiënter bedrijfspand in Hedel. En om meer eenheid naar onze gezamenlijke markten uit te stralen, is besloten om tevens onze bedrijfsnaam per januari 2019 te wijzigen in Omnivent Cooling BV.

 

BEDRIJFSCULTUUR

Een open en dynamisch bedrijf met een platte organisatie met veel vrijheid voor haar medewerkers, waar ontwikkeling in de vorm van vakgerichte opleidingen worden gestimuleerd en gewaardeerd.

 

Leren en werken?

MB Koeltechniek is een officieel erkend leerbedrijf en is ook steeds op zoek naar goed gemotiveerde schoolverlaters met een opleiding uit de elektro- of installatie techniek.

Wie geïnteresseerd is in een koeltechnische opleiding bieden wij de mogelijkheid van de combinatie van werken en leren. In samenwerking met het ORKA opleidingscentrum wordt er een leerplanopgesteld. Als de basisopleiding is voltooid zijn er nog diverse mogelijkheden om verder te leren in het vak koeltechniek. Dit kan door dag/avondopleidingen te volgen waar wij als bedrijf onze volledige medewerking aan verlenen.

 

Interesse?

Stuur je brief met CV naar MB Koeltechniek BV, t.a.v. Ute Schalkwijk, Industrieweg 11a, 5324 JX Ammerzoden.
Of per e-mail:  ute@mbkoeltechniek.nl.